Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 17 mei 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Het belangrijkste is Venus in oppositie met Jupiter. En Jupiter in een inconjunct met Neptunus. (…) Dus vanaf 16 oktober tot 17 juli hebben we te maken met die Jupiter/Neptunus energie. En dat is echt iets, weet je, het raakt je niet recht in het gezicht, het is meer een soort onderstroom, onderliggend gedurende deze hele periode.”

“Ik heb het gevoel dat dit hele aspect vanaf afgelopen oktober, helemaal tot aan augustus de mensheid zal helpen het te omarmen, eraan te wennen dat we ons comfortabeler voelen met het leven in een paradox. Het is niet of/of, het is beide en meer. Het mannelijke zegt ‘ja, ik heb mijn vrijheid nodig, het grote niets, leegheid, geen verbintenissen, geen dit en geen dat. Ik wil gewoon gáán. Dit is helemaal Jupiter/Neptunus. En het vrouwelijke: ‘ik wil verbinding, ik wil eenwording, ik wil samengaan en eenheid, ik wil gewoon in jou gaan duiken, en in mezelf duiken en gewoon samen gaan”.

“Maar ik zou willen zeggen dat er een tendens is in de algemene menselijke conditie om de innerlijke stem NIET te vertrouwen, om er niet op te vertrouwen dat we verbonden zijn met het goddelijke, dat we niet zouden moeten vertrouwen dat onze intuitie ons zal begeleiden en dat we dingen kunnen loslaten. Zoals de verlichte goeroe zegt: ‘je moet in staat zijn om alles te verliezen’. Laat alles los om de poorten van Nirvana binnen te gaan. En dit is een tijd waarin dat griezelig is.”

De mantra voor deze week is:
Als ik ga dansen, moet ik in beweging komen
Niet de flow bestrijden, maar het ‘ritme’ voelen
Niet verstrikt raken door de paradox
Maar lachend naar buiten komen als een duveltje uit een doosje

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

 

Translate »