Ze leven! Megalithische bouwwerken zijn zoveel meer dan een verzameling stenen

(Nine For News | Robin de Boer) Mensen die oude tempels of megalithische bouwwerken bezoeken, voelen vaak een vreemde sensatie. Gedacht wordt dat het gevoel te maken heeft met de overweldigende indruk die de steencirkels, tempels en piramides hebben op mensen.

Er komt steeds meer bewijs dat megalieten en andere oude heilige plaatsen energievelden aantrekken, opslaan en zelfs genereren. Ze creëren dus letterlijk omgevingen waar je een veranderde staat van bewustzijn kunt ervaren.

 

Energievelden opwekken

In 1983 deed ingenieur Charles Brooker onderzoek naar magnetisme rond Rollright, een steencirkel in Engeland. Aan de hand van een magnetometer werd aangetoond dat magnetische kracht de steencirkel in wordt getrokken via een klein gat, dat fungeert als ingang.

De magnetische kracht beweegt vervolgens in een spiraalvorm naar het midden van de cirkel. Twee van de stenen bleken daarnaast te pulseren. Brooker: “De intensiteit van het geomagnetische veld in de cirkel was beduidend lager dan die van het veld erbuiten, alsof de stenen een soort schild vormen.”

Dergelijke ontdekkingen helpen ons begrijpen om welke reden oude beschavingen deze megalithische bouwwerken hebben neergezet. In de Tempel van Horus in Edfu wordt bijvoorbeeld op een muur getoond hoe je een ruimte kunt creëren die energetisch anders is dan het omliggende landschap – een tempel.

 

Magnetiet

stone-67797_1280Uit een studie in 2005 naar de energievelden in en rond Avebury, ’s werelds grootste steencirkel, blijkt dat de megalieten zijn ontworpen om aardstroom aan te trekken. De studie is uitgevoerd door wijlen John Burke.

Hij ontdekte ook dat de stenen van Avebury zo zijn geplaatst dat ze elektromagnetische golven een vooraf bepaalde richting op kunnen laten stromen. Het effect dat heilige plekken   hebben op elektromagnetische energie wordt versterkt door de stenen.

Veel megalithische bouwwerken bestaan uit stenen die hoge concentraties magnetiet bevatten. Door deze combinatie gedragen tempels zich als enorme magneten. Vaak werden de stenen verplaatst over enorme afstanden.

 

Spirituele technologie

Dit heeft een enorme invloed op het menselijk lichaam, met name op het ijzer dat in het bloed zit en de miljoenen deeltjes magnetiet die zich in onze schedel en de pijnappelklier bevinden. De pijnappelklier is erg gevoelig voor geomagnetische velden en maakt onder meer het hallucinogene stofje DMT aan.

In de Franse regio Carnac staan zo’n 80.000 megalieten. Pierre Mereux wilde onderzoeken of ze over speciale krachten beschikken. In eerste instantie was hij sceptisch. Zijn studie laat echter zien dat de megalieten gedurende de dag aardstroom afgeven en versterken.

Volgens Mereux gedragen ze zich als een spoel of een elektromagneet. De fenomenen doen zich alleen voor als de menhirs rijk zijn aan kwarts. De Megalieten van Carnac zijn strategisch geplaatst in de meest actieve aardbevingszone in Frankrijk en vibreren constant. Dit laat zien dat de menhirs niet willekeurig zijn geplaatst.

 

Heilige plekken en magnetische poorten

Veel heilige tempels en andere bouwwerken zijn gebouwd op krachtplekken. In 2008 publiceerde de NASA een studie waaruit blijkt dat de aarde is verbonden met de zon middels een netwerk van magnetische poorten die iedere acht minuten opengaan.

Op dezelfde manier zijn deze krachtplekken volgens oude culturen verbonden met de hemel middels een holle buis. Via deze navelstreng kan de ziel interacteren met deze wereld en kan de geestenwereld doordringen in het fysieke domein, zo is de gedachte.

Egyptische priesters zagen tempels als veel meer dan een verzameling dode stenen. Ze behandelden de tempel als een levend organisme dat ’s nachts slaapt en ’s morgens weer wakker wordt.

Bron: Nine For News


Je kunt ook interesse hebben in:

Deze reusachtige piramide zit verborgen in een berg

Translate »