Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 15 november 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Zwarte Maan Lilith is de vernietiger van de illusie. En ze gaat naar Steenbok, en Steenbok staat voor het patriarchaat, hiërarchisch. Van boven naar beneden, bestuursvormen en overheid en onderwijs. Dat heeft allemaal te maken met de noodzaak om te wéten. Dit is de piramide, waar alleen de mensen in de bovenste top van de piramide echt weten wat er gaande is. Dus de eigenaar vertelt alleen maar aan de manager wat hij moet weten, zodat het personeel gaat doen wat ze moeten doen.”

“En dit is wat er aan het veranderen is in dit hele Waterman-tijdperk. En nu komen we in een tijd: Schorpioen betekent dood, loslaten, eindes, afronding. Zodat er een nieuwe wederopstanding kan plaatsvinden. Dus dit is de dood aan het einde van de oude manier van zakendoen. De oude manier van hiërarchische structuren van boven naar beneden. Het is tijd voor ieder van ons om daarin te stappen, dat ieder van ons de waarheid kent.”

“Maar nu hebben we te maken met die vrouwelijke energie die opnieuw naar boven komt. En we breken die hiërarchische dictators en heersers af en die komen naar beneden. Maar er is sprake van een proces, dit gebeurt niet zomaar ineens vanzelf. De leugens worden onthuld, onthullingen van het verborgene, onthulling van de plaatsen waar het goud is opgeslagen, waar al het geld is gebleven, waar alle macht is gebleven. Dat moet gelijkwaardig worden verdeeld.”

De mantra voor deze week;     
Na wat stoom te hebben afgeblazen, kon ik relaxen
en mijn spirituele pad weer zien.
Gecentreerd blijven in de bron, dus ik heb het niet langer nodig
om me af te sluiten en overdreven te reageren.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 8 november 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »