Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 2 mei 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En waar gaat mijn aandacht heen, en niet alleen mijn aandacht. Maar mijn tweede aandachtspunt. We hebben ons aandachtspunt, maar we hebben ook ons instinctieve, tweede aandachtspunt. En het is echt tijd om te ontwaken voor dit tweede aandachtspunt. Wie bestuurt in werkelijkheid mijn ´bus´. Wat is echt de drijfveer in mijn leven. Dat komt naar boven, dat komt opborrelen.”

“Jupiter driehoek Neptunus komt eraan en ook Venus die door Tweelingen gaat. Ze wil die Venus conjunct Neptunes meenemen als ze op het eerste vierkant afloopt. Neptunus is goddelijke liefde, Venus is aardse liefde, dus we hebben die Venus/Neptunus-conjunctie gehad een paar maanden geleden. Drie maanden geleden, en nu komt ze weer langs en is het tijd om dat 90 graden vierkant te manifesteren. Het is tijd om die goddelijke liefde te manifesteren via onze aardse fysieke relatie. En eerlijk te communiceren, waar we zijn, wie we zijn, wat we willen, waar we waarde aan hechten, wat voor ons belangrijk is en wat niet.

“Dus dit kan zeer opwindend zijn. Dit kan een tijd zijn waarin we dieper en dieper gaan en nog dieper gaan. En deze Neptunus is magisch en we weten dat Tweelingen ook te maken heeft met de magiër. En dan hebben we nog de Zon die in oppositie komt met Jupiter. Stier-Schorpioen: alles kan gebeuren. Het kan echt supermooi zijn. Het kan echt fantastisch zijn.”

De mantra voor deze week:
Ik ben nu oud genoeg om mijn angsten te zien
en me niet meer af te laten remmen.
Omdat ik de kracht van de liefde heb ontdekt
en een konijn uit de hoge hoed kan trekken.

Injoy!

Voor het Nederlandstalige transcript klik hier

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 25 april 2018

Translate »