Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 10 oktober 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Zaterdag en niet alleen zaterdag, maar het hele weekend, vrijdag zaterdag en zondag staat Venus in oppositie met Uranus. Dus dat is Venus in Schorpioen in oppositie met Uranus in Stier. En dan, en dat geldt voor zowat de hele week, en dat begon al afgelopen week toen de Zon vierkant stond met de knopen en vierkant met Saturnus, maandag. En nu komt die eraan en komt vierkant te staan met Pluto. Au!”

“Maar serieus, dit is een zeer intense tijd. En die intensiteit zal voorlopig nog niet gaan afnemen. Nadat de Zon vierkant met Pluto komt te staan deze week, komt Mars eraan. En Mars komt vierkant met de knopen. Mars komt vierkant te staan met Saturnus, rond 28 oktober, komt dan vierkant Pluto rond 5 november.”

“Mars staat nog steeds in oppositie met Cheiron. We zijn nog steeds de wond aan het helen van het ‘niet verdienen’, of dat we niet het gevoel hebben dat we verdienen te bestaan of te krijgen wat we willen. Of dat we machtig en krachtig zijn. Het punt is dat ieder van ons krachtig is.”

De mantra voor deze week:
De ware mate van kracht,
Is niet het geld, roem of seks,
Maar het vermogen om te zien en te weten,
en exact te doen wat het beste is.

 Injoy!

Transcript: Kaypacha 10 oktober 2019

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 3 oktober 2019

Translate »