Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 13 oktober 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Wauw! Wat een intense tijd! En wat een geïnspireerde Kaypacha! Bij het monteren van de ondertiteling voelde ik zelf heel veel bij mij vanbinnen gebeuren. En het diepst werd ik geraakt door het verhaal over de ‘grote aantrekking’.

Maar stel je eens voor: de grote aantrekking op 14 gaden Boogschutter neemt een rivier van zo’n 65 Galaxy’s mee en die worden opgeslurpt, zoals bij een grote waterval van Galaxy’s. Miljarden sterren, die gewoon als het ware door de keel gaan van de grote aantrekking. (…) En dit soort onvermijdelijkheid heeft vooral te maken, en dat is interessant, dat zowel het Galactische Centrum en de grote aantrekking beide in Boogschutter zijn.
En dat heeft te maken met natuurwetten die al het bestaan leiden.

En door de uitbreiding van het bewustzijn zodat we de grotere en omvangrijkere betekenis kunnen begrijpen, de grotere waarheid, de doelstellingen gaan begrijpen, en de realiteiten. In een grotere visie, bredere cirkels van begrip. Dus wat we kunnen zeggen is dat deze grote aantrekking een zwart gat is in het centrum van de melkweg en ze trekken ons daarin. Het is bijna alsof je het gevoel hebt dat je door het toilet wordt gespoeld, of je wordt ergens ingezogen, dan ontwaak je; je wordt je meer bewust. Je kunt het gevoel hebben dat je je vrijheid verliest, de verlies van vrijheid, verlies van identiteit, verlies van je pad, of van mijn waarheid, ik kan niet eens meer helder denken of etc.  Je voelt dit soort…. En dat doet je verdomd ontwaken!  (…) Dit is niet alleen een tijd van de grote aantrekking, maar de grote ontwaking.

De mantra voor deze week:
Achter het ‘gezicht’ dat ik aan de wereld toon,
zit een andere ik.
Hoe meer deze twee samenkomen als één,
hoe meer ik werkelijk vrij ben.

Injoy!


Bron:
 Gewoon-spiritualiteit.nl,

Translate »