Kaypacha | Astrologie voor de ziel |15 januari 2020

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Venus sextiel Uranus, nu op dit huidige moment. Ze staat daar verderop in Vissen en maakt een mooi sextiel naar Uranus.”

“Mercurius gaat morgen naar Waterman. De Zon gaat aanstaande maandag Waterman binnen. De dingen beginnen een beetje op te schuiven hier.”

“Jupiter komt voorbij en de laatste keer dat we een Jupiter/Saturnus en Pluto-conjunctie hadden, was dat in 1894 of zoiets, voor Christus. Voor de oprichting van Babylon. Ik bedoel te zeggen dat dit bijna 4000 jaar geleden was. We bevinden ons in een grote transitie. En grote transities zijn langzaam.”

“Het is tijd om een stap achteruit te doen. Achteruit te stappen. Stap eruit. Bekijk dingen van bovenaf. Van buitenaf. Ga weg uit je conventionele routine en je normale patronen, en ga echt initiëren, innoveren, maak een voorstelling. Waterman is de toekomst en wat is nu de uitdaging die we hebben? (…)We hebben allemaal een verleden. Het maakt niet uit of je in de twintig, dertig, veertig, vijftig bent, of het nu om dit leven of andere levens gaat, we hebben een verleden. We hebben gewoonten. We hebben conditionering.”

De mantra voor deze week:
Ik word altijd en eeuwig herinnerd,
Aan de beperkingen van tijd en ruimte.
Maar in plaats van dat het me eronder krijgt,
Moet ik mijn tempo opvoeren.

 Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 8 januari 2020

Translate »