Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 15 maart 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Dit is een astrologie-rapport, we kijken naar de natuurlijke ritmes en cycli, en het is nu interessant dat de Zon vierkant staat met het Galactische centrum en vierkant staat met Saturnus, en om deze nieuwe start te kunnen maken.”

Al die planeten, en sterren en melkwegstelsels werken samen voor jouw evolutie. Dus het is tijd om te luisteren naar het Galactische centrum. Het Galactische centrum is de tranformator, het pakt dat hoge voltage, de oneindige wijsheid en downloadt het naar onze melkweg, naar onze Zon en onze zon downloadt het naar de aarde. En de aarde downloadt het naar ons. Dus ik wil maar zeggen dat het allemaal naar beneden komt afdalen. Dus we moeten stil zitten en luisteren.”

“En dan stil zitten en luisteren naar het nieuwe voorstel van het leven. Kali, Shiva, het leven, Gaia. God, godin, de creator, de bron, er ligt een nieuw voorstel voor jou. Er is een nieuw voorstel voor mij. Het is als ‘hier, er ligt een nieuw aanbod’. Een nieuwe relatie, een nieuwe manier van liefhebben, een nieuwe manier om je hart te openen, een nieuwe toekomst. (…). Een nieuw leven, een nieuwe liefde, een nieuwe relatie, nieuwe baan, een nieuw land, nieuwe zaak, wat dan ook.”

De mantra voor deze week:
Ik moet de vraag stellen
En dan stil zitten en luisteren
naar het nieuwe voorstel van het leven
voor mijn evolutie.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »