Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 16 december 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl |  Bob Kukler en Irma Schiffers) Een prachtige, kosmische boodschap van Kaypacha voor deze week.

Aangezien er kosmisch geen tijd bestaat  – verleden, heden, en toekomst zijn één – vergist Kaypacha zich in deze video klaarblijkelijk met de datum. De titel van het YouTube-filmpje spreekt over 16 december 2015, het titelbeeld aan het begin over 15 december 2015 en hij noemt zelf tot tweemaal toe 11 december 2015. En de chart van de horoscoop aan het begin is van 22 december 2015. Maar zoals gezegd: aan de kwaliteit van dit Pele-rapport doet dit allesbehalve afbreuk. Het bevat juist heel veel, mooie wijsheden.

“Het is eerst nodig om Boogschutter te ‘doen’.  En Boogschutter is het uitbreiden van je visie over wat er mogelijk is. Over wat reëel is. Over hetgeen van betekenis is. Dus het is nu tijd voor ons met Saturnus in Boogschutter, met de Zon in Boogschutter en nu in het bijzonder Mercurius. Mercurius op Pluto, vierkant met Uranus. Dit is een tijd waarin waarin we beseffen: ons is een emmer stront verkocht. Voor zover mogelijk wat waarheid is, wat betekenisvol is, wat succesvol is, wat maakt je gelukkig voordat je dood gaat, we hebben heel veel goede dingen opgegeven. Misschien niet expres, misschien soms wel expres om ons klein te houden, om ons angstig te houden, zodat we onder controle gehouden kunnen worden, en het is tijd voor ons om de oogkleppen af te zetten. En het is niet wat ons is verteld door religies, het is niet wat ons is verteld door de leraren, het is niet wat ons is verteld door de goeroe’s, de priesters, de rabbi’s, de monniken of wie dan ook. Het is tijd voor ons, voor elk van ons, dat we zelf de goeroe worden, om de wijze te worden. Boogschutter is mijn intuïtie, het is mijn rechter hersenhelft. En ik wéét het gewoon. Ik weet, ik hoef het me niet te laten vertellen.”

Nog zo’n mooie die aansluit bij de mantra (zie hieronder):
“Zoveel verschillende soorten mensen. Ieder van ons is een eigen speciale unieke fruitboom. Enwe moeten bloeien en die vruchten dragen. Wat wij alleen maar kunnen dragen, dus je moet in contact komen met dat speciale unieke ‘jij’.  En dat eren, en daarvan houden en het zien, zodat je kunt bloeien. En dan ben je de vrucht.”

De mantra voor deze week:
Als ik één ben met de natuur,
wordt mijn pad steeds duidelijker.
Zoals elk levend wezen op aarde
speciale vruchten met zich meedraagt.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher

Translate »