Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 18 januari 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Want Venus en Mars staan conjunct met Cheiron, vierkant met Saturnus. Saturnus is ook tijd en volwassenheid. Dus dit is een tijd waarin je niet vooruit moet willen racen en niet weg rennen, maar gecentreerd zijn.

En dit is interessant want we hebben de bijnieren: vecht of vlucht. Er is ook die balans: Jupiter in Weegschaal; evenwicht. Ik ren niet weg, ik vlucht niet, verstop mezelf niet, ontken niet, of vermijd niet. En ik vecht niet, en ben niet boos en overstuur, en aan het heersen en in controle, en aan het veroveren. Dus het niet vechten OF vluchten.”

“Ik kan krachtig zijn, positief, met een open hart in deze ruimte.  En dit is healing. Dit is de helende mannelijke energie, die het hart niet sluit. Die zich niet afsluit. Die aanwezig blijft, zelfs in de gekte. En er is een hoop gekte aan de gang deze week, dat is waarom ik deze boodschap af geef. Probeer, zo goed als je kunt, houd het hart open in plaats van: Ik wil weg, ik kan het niet aan, iedereen is gek. Of: oh help, ik moet dit veranderen, ik moet er iets aan doen. Ik ben overstuur en kwaad en… Ik krijg hoofdpijn en hartzeer en ik wil er helemaal uitbreken. Nee man, je kunt echt gewoon praktisch zijn, je gezonde mannelijkheid ontwikkelen, die de getuige is met een open liefdevol hart.”

De mantra voor deze week:
Soms is de wereld zo bizar
dat ik het niet kan relateren.
Maar mijn taak is om te blijven staan en te ondersteunen
door liefdevol de ruimte vast te houden.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »