Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 19 juni 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En wat gebeurt er dan in het weekend? Venus komt eraan en komt in oppositie met Jupiter. Vierkant Neptunus, we hebben dat T-vierkant met Venus, Jupiter en Neptunus. Dat is compleet het tegenovergestelde. Mars, Saturnus, Pluto; boem boem boem boem. En hier komt dan Venus, Jupiter, Neptunus aan ‘oh jaaa!’”

“Dus we hebben te maken met die Mercurius, Mars en Pluto en Saturnus die ons echt helpen te aarden. Venus, Jupiter en Neptunus, opstijgen uit onszelf. Het is een lastige tijd om de balans te vinden en in het midden terecht te komen. En dat evenwicht bevindt zich niet alleen in het hart, maar ook in de basis, in de onderbuik. Het water zoekt het laagste, diepste niveau. Water wil naar beneden. Terug naar de zee, thuiskomen bij de moeder.”

“Het beste wat we kunnen doen met deze energie, is echt te gaan voelen wat onze bescherming nodig heeft. Mars in Kreeft is de bewaker van de poort; ik sta niet toe dat moeder natuur wordt verontreinigd. Ik sta geen geweld toe in mijn huis.”

De mantra voor deze week:
Soms moet ik me simpelweg even terugtrekken
van alle idioterie die om me heen gebeurt
Om te creëren, me te beschermen en vast te houden
aan mijn vredige, liefdevolle thuis.

 Injoy!

Transcript: Kaypacha 19 juni 2019.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 12 juni 2019

Translate »