Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 23 november 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Nu komt Venus bij Pluto, Mercurius komt bij Saturnus. Dit is echt een tijd, en zoals ik al zei in de mantra, dit gaat over evolueren of niet. En als we kijken naar de evolutie, evolutionaire astrologie zegt dat de ziel twee belangrijke verlangens heeft die aan de basis liggen van alle andere verlangens, keuzes, beslissingen.

Eén is om af te scheiden van de bron die ons heeft gecreëerd en de andere is terug te keren naar de bron die ons heeft gecreëerd. En elke beslissing die we nemen, elke keuze die we maken, en elke baan, elke relatie, of we nu de waarheid vertellen, de hele waarheid en niets dan de waarheid, of niet. Daar komt het op neer.”

“Dit is een super krachtige tijd om naar het creëren van een nieuw paradigma te gaan. En zoals ik al zei: elke keuze en we maken iedere dag vele keuzes, en dat brengt ons in één richting of een andere.”

“En zwarte Maan Lillith is nog steeds in Schorpioen, en ze leert ons nog steeds hoe we moeten afsluiten, en hoe we moeten loslaten, en niet hier te blijven, of vast komen te zitten. Want ons lichaam voelt zich goed en we zijn hedonistisch en we zitten allemaal in onze ‘Stierlijke’-gevoelige en prachtige weelderigheid, maar Venus is liefde en geld, en dat komt bij Pluto, en dat is het afsterven van de oude manier. We zullen nooit meer op dezelfde manier liefhebben, we moeten opnieuw definiëren wat liefde is voor ons. Wat geld voor ons betekent, wat we waarderen, wat seks voor ons betekent, en we zullen in een meer volwassen acceptatie moeten komen en we moeten meer zelfvoorzienend worden. zelfreddend.”

“2017 is daar een geweldig jaar voor. Saturnus driehoek Uranus en dat het hele jaar door. Een supermooi jaar om zelfvoorzienend te worden, soeverein, autonoom, en vind je eigen innerlijke kracht, je power, je liefde. In de geest, ga terug naar de bron. Verbind het en genereer liefde op deze planeet, in plaats van ernaar te zoeken.”

De mantra voor deze week is:
Met elke keuze die ik maak
zijn mijn geest en ziel aanwezig.
Uiteindelijk besluit ik
om te evolueren of hier te blijven.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »