Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 24 augustus 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Deze week weer een heel bevlogen Kaypacha met een zeer geïnspireerde boodschap voor deze heftige tijd van veranderingen.

“Als we Mercurius in Maagd hebben, waar hij de heerser van is, dan is dat heel sterk; het is de linkerhersenhelft en dat betekent veel analyseren. En dat kan zelfanalyse zijn, analyseren van de relatie, analyseren van de overtuigingen, werk. Het gaat om analyseren, analyseren, analyseren. En dat kan leiden tot bekritiseren, bekritiseren, bekritiseren. En dat kan leiden tot oordelen, oordelen, oordelen. En dat kan leiden tot afkeuren, afkeuren, afkeuren. En dit is niet goed genoeg, en ik moet dat afmaken, en ik moet werken aan dat…”

“En dan heb je Jupiter, en wat doet Jupiter? Wat hij ook aanraakt, het breidt zich uit en maakt het nog erger. Dus wat zeg ik hier; teveel denken! Stop daarmee! Deze linkerhersenhelft is een stuk gereedschap van het beperkte ego en dat is slechts twee procent van de massa van onze hersenen, twee procent van ons bewustzijn, de astrologie en ons onderbewuste, het collectief onbewuste; dat is 98% van de realiteit. En laten we niet gevangen komen te zitten in die hele kleine 2%.”

De mantra voor deze week;
Mijn lichaam is mijn instructeur
die mij leert om de balans te vinden
in het geven aan de wereld
en tijd voor mijzelf te nemen.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, TomLescher

Translate »