Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 24 oktober 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “De Zon/Venus conjunctie die eraan zit te komen, en dat is die aflijning: Aarde, Venus, Zon. En dit is het begin. Dit is als het ware het begin van een hele omloop-cyclus van Venus van 584 dagen. Dus dit komt niet heel veel op deze manier voorbij. En het is een zeer diepe, diepgaande kans om diep te gaan, om diep te voelen en te transformeren op een zeer diep niveau. En ik zou zeggen dat deze transformatie te maken heeft met een begrip van wat liefde inhoudt. Wat betekent een relatie? Er is romantische liefde, er is fysieke liefde, er is zielsliefde, er is spirituele liefde.”

“Dit is een tijd om lasten van je af te werpen en er gewoon voor gaan. En die noordelijke maansknoop is in  Leeuw; creatie. Creëren. Mezelf opnieuw creëren, het tonen van mijn talenten, wie ik ben, ik ben wie ik ben. En dat komt naar buiten op hele mooie creatieve manieren.”

“Soms is het zo dat je met de stroom meegaat, en alles is fijn en het is goed en alles lukt gewoon en dan zijn er ineens andere tijden. Misschien moet je jezelf uit je bed sleuren, misschien heb je dat vervelende gesprek met je geliefde of je baas, of je ouders en dan is het beter om ruimte te maken. Dit is zo’n tijd waarin je kunt zeggen: ik heb ruimte nodig om mezelf volledig te kunnen uitdrukken, alles wat ik ben. Meer dan ik ooit ben geweest.”

De mantra voor deze week:
Pachamama roert zich en doet me ontwaken,
om meer te zijn dan ik ooit ben geweest,
Soms is het gemakkelijk en voel ik me niet opgesloten,
Maar nu zegt ze: doorzetten en uitbreiden.

Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 24 oktober 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 17 oktober 2018

Translate »