Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 29 september 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “De Zon en Jupiter in Weegschaal vierkant met Mars in Steenbok. Daarnaast hebben we Venus die nog steeds door Schorpioen gaat, en ze staat driehoek met Neptunus in Vissen zaterdag, fijne tijd. Zondag en maandag ziet eruit als prachtige dagen met de Maan conjunct Venus, ze gaat naar Schorpioen en staat driehoek met Neptunus, in sextiel met Pluto. Echt mooi, echt mooi.”

“Dus het tijd is om met onszelf naar buiten te komen na zes jaar van 2010 tot 2016 hebben we een innerlijke ontwikkeling doorgemaakt, en de komende zes jaren gaat Jupiter door de sociale kosmische tekens. Dus we zijn op het keerpunt gekomen en we willen tijd nemen voor dat keerpunt.”

“Deze nieuwe Maan in Weegschaal zet de toon. Het is als de geboorte van de hele maandelijkse maancyclus. Dus we werken met deze energie, door de noodzaak te erkennen dat we niet te hard moeten werken. De noodzaak om te weten dat niet alles om ambitie en materieel succes draait. Maar om te onthouden dat we onze gedachten in ons hart houden. En doe dat met een doel. En dat doel, zoals ik al ze roept om het omhoog komen en herinneren van wie we zijn, als oneindige spirituele wezens. De machtigste kracht is liefde. Wat ons hier bracht is liefde. In de meeste gevallen waren de ouders verliefd op elkaar. Dat is waarom we geboren zijn. Laten we dat niet vergeten, laten we in deze ruimte blijven. Laten we in deze ruimte blijven en ik ga mijn ambitie inzetten en gebruik mijn werk, mijn beroep en ik ga mijn relaties gebruiken om deze vrouwelijkheid te omarmen, van moeder natuur, de aarde.”

De mantra voor deze week:
Het is tijd om wat orde te brengen
en enige controle toe te passen.
Want nu zie ik dat het aan mij is,
omdat ik die roep heb gehoord.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher

Translate »