Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 3 april 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Ram is instinct. We moeten ons instinct vertrouwen. Het is ons ‘zelf’, de zonnevlecht. Boem! Ik-mij-mijn. Ik vertrouw erop dat ik ‘weet’ en zal doen.Wat goed is en goed voor mij is. Dit is Ram, dat is geweldig, we hebben dat nodig. Voor de afgelopen week, toen de Zon naar Ram ging, stond hij conjunct Cheiron. De gewonde Ram. Dus je kunt misschien last hebben van ‘ik weet het niet helemaal’ of twijfelen aan jezelf.”

“Er is één ding dat zal gaan gebeuren. Die verdraaide Saturnus, Pluto en de zuidknoop in Steenbok. Er kan wellicht een autoriteitsfiguur komen, het kan een overheersende partner zijn, het kan je baas zijn, het kunnen je kinderen zijn, het kunnen je ouders zijn. Het kan de politieagent zijn, die roet in het eten wil gooien. Er kan iemand zijn die zegt ‘jij hebt een baan, je mag geen dag vrij nemen, je kunt niet gaan liggen slapen, je kunt niet thuisblijven en gaan zitten tekenen.”

“En Ram is niet rationeel en intuïtief, het is instinct. Het is ‘ik weet’, het is heel gaaf. Het impliceert een oproep tot re-potentialisering, en wat dit ook betekent, is het proces van “het worden als een klein kind”. Ik vind het echt geweldig.” “Tijd om de prachtige liefde te bedrijven in de zonsondergang en in dat prachtige kind te komen, het intuïtieve onschuldige zelf en omdat dat te kunnen doen, moeten we loslaten. En totdat je dat hebt gedaan, weet je echt niet hoe stevig je je hebt vastgehouden, totdat je loslaat. En dan kijk je terug en denk je ‘wow! Ik zat daar echt in gevangen.”

De mantra voor deze week:
Ik vertrouw mezelf in het weten en doen,
Wat voor mij goed en het beste is.
Om te geven en te nemen, te kneden en te vormen,
Een nieuwe realiteit.

 Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 3 april 2019.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 27 maart 2019

Translate »