Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 3 oktober 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een zeer geïnspireerde Kapypacha met een buitengewoon relevante boodschap voor deze tijd van Venus driekwart vierkant met Mars, waarbij Venus ook nog eens retrograde gaat in de onderwereld van Schorpioen voor 40 dagen. Dit spanningsveld tussen Venus en Mars speelt al een jaar. En dat heeft zich geuit in relatieproblemen, financiële problemen, problemen met je baan, alles wat te maken heeft met delen. Van bronnen, waarden, geld, seksualiteit en intimiteit, macht. Maar het is nu ook een “creatieve spanning” die tot heel nieuw ontwikkelingsproces kan leiden.

Samenwerking. Verenigen. Samensmelten. Verbinden. Om dit te bereiken, de nieuwe wereld te bereiken, de nieuwe toekomst, is het combineren van bronnen, het combineren van onze energie uiterst belangrijk.

Venus en Schorpioen willen zielsvereniging. Diepe liefde. Schorpioen en Venus zijn juist het potentieel, de mogelijkheid; om van het verleden af te komen, van angsten af te komen, de kwetsuur, de pijn. ‘Luisteren” en dit kan juist zo’n prachtige tijd zijn.

De mantra voor deze week:
De uitbreiding van mijn bewustzijn
kan een gevaarlijke aangelegenheid zijn
Waar harten worden gekwetst en levens verloren gaan,
dus ik zal echt voorzichtig moeten zijn.

 Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha van 3 oktober 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 26 september 2018

Translate »