Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 30 oktober 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Nadat Mercurius samen gaat met Venus vandaag, zegt Mercurius morgen tot ziens tegen Venus, keert dan om en zegt ‘ik heb nog niet genoeg Schorpioen gehad.’ En die gaat drie weken lang retrograde, hij gaat terug naar 12 graden en Venus gaat in die tussentijd gewoon door. En ze gaat naar Boogschutter, vrijdag. Dus er is een beetje verlichting daar als Venus Boogschutter binnengaat vrijdag”

“Dus deze Schorpioen is die plek waar een soort conflict plaatsvindt. Er is een conflict tussen wat ik wil en wat de relatie vraagt. Wat de zaak wil, wat de belastinginspecteur wil. Wat de overheid, of de kerk of de gemeenschap wil, of waar we ook toe behoren. Dat legt als het ware een druk op ons. En dat is wat echt een druk op ons legt op dit moment. Mars in Schorpioen vierkant Pluto.”

“En hier is waar Schorpioen te maken heeft met ‘vertrouwen’. Het heeft ook te maken met nederigheid. Het is deemoedig. Die krachten die buiten onze controle liggen, of het nu anderen zijn, of banken of overheden of wat dan ook, kunnen we niet controleren. We zullen het moeten integreren op de een of andere manier, we moeten het integreren. En dit veroorzaakt een innerlijke transformatie.”

De mantra voor deze week:
Als de seizoenen wisselen,
Weet alles in de natuur,
Er is een tijd voor zelfexpressie,
En een tijd om los te laten.

 Injoy!

Transcript: Kaypacha 30 oktober 2019

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 23 oktober 2019

Translate »