Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 4 januari 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “We zetten koers in een onzekere en onstabiele tijd. 2017: Jupiter in oppositie met Uranus. Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het weer. Uranus heerst over het zenuwstelsel. Jupiter geeft ons meer, meer, meer.

We worden gestimuleerd; onze zenuwstelsels worden opgebouwd en gestimuleerd. En dan krijgen we dat vierkant van Pluto. Dus dit is een tijd waarin we proberen ons het hoofd te breken over situaties en relaties. En leiders die zijn als ‘wow’; wat gebeurt er? Welke gekheden en verrassingen liggen op ons te wachten in 2017?”

“We gaan uit de matrix naar een grotere, wijdere, bredere, omvangrijkere werkelijkheid. En Saturnus wil ons. Saturnus zegt: word groot, rijs op en kijk goed om je heen naar de grotere, wijdere, bredere vertakkingen van wat je doet. Het doel is achter wat je doet. En gewoon echt zien: is daar een spiritueel doel? Is daar het lange termijn-resultaat van Liefde.”

“En het mannelijke verlangen is om dingen op te lossen, om dingen te creëren. En om orde te brengen en structuur. En vorm en helderheid. Zodat we een schone lei en een schone plek van vrijheid hebben. Dus het mannelijke zoekt deze vrijheid. Dus het mannelijke zoekt deze vrijheid. Geen problemen meer, geen thema’s meer, geen uitgestelde tijd meer. Het vrouwelijke zoekt verbinding, vereniging, eenheid. En dus hebben we het mannelijke en het vrouwelijke altijd in ons gaande. Heel vaak kunnen we voelen dat ons verbinden impliceert dat onze vrijheid wordt beroofd. En andere keren kunnen we ons zo vrij voelen dat we niet-verbonden zijn en niet één.”

De mantra voor deze week:
Droefheid en teleurstelling
kunnen leiden tot boosheid en wanhoop.
Of open mijn armen, mijn ogen en mijn hart
naar allen die liefdevolle zorg nodig hebben.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher

Translate »