Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 4 juli 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers)  “Naar het onbekende gaan. En als je in een ruimte komt van bevrijding, is dat nogal onbekend. En dat triggert, wil je naar ‘onthechting’ gaan? Waar zul je dan tegenaan lopen? Tegen alles waar je aan gehecht was. Ik ben gehecht aan mijn geld, ik ben gehecht aan mijn ego, ik ben gehecht aan mijn partner, ik ben gehecht aan mijn… mijn kleren… Ik weet niet wat, je kunt aan alles gehecht raken.” 

“En om bevrijd te raken en ons los te maken en onszelf te bevrijden, betekent angst voor verlies, angst om verlaten te worden of anderen achter te laten. Al deze dingen komen naar boven en uiteindelijk door de angst voor de dood.”

“Onze angsten tot ons te nemen als zijnde oké. Om ons verdriet te voelen, we hebben allemaal geleden, we zijn allemaal gekwetst en we kunnen ervan weglopen, we kunnen het verbergen, of proberen er pleisters op te plakken, of medicijnen te slikken zodat we het niet hoeven voelen. Maar er is een bepaalde magie, zoals elke Kreeft of Schorpioen je zal vertellen.”

De mantra voor deze week:
Er zijn dagen dat ik bang ben
en niet weet wat ik moet doen
Beter dan het te ontkennen, bestrijden of verbergen
zal ik het voelen en doorzie ik het.

Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 27 juni 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spam Blokkade door WP-SpamShield

Translate »