Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 8 januari 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) De eerste vooruitblik van Kaypacha in 2016 is meteen een hele mooie… een boodschap met essentiële wijsheden voor deze week die ook opgaan voor de hele maand januari en voor het hele jaar 2016. Dus een prachtige, kernachtige nieuwjaarsboodschap.

“Wees de koning, wees de koningin. Wees in je waarheid, bezig jouw waarheid, erken je waarheid, erken je wonden; ontken ze niet, onderdruk ze niet, projecteer ze niet, verberg ze niet. Want weet je, niemand is perfect. En als we onze eigen imperfectie accepteren, dan zullen andere mensen zullen deze accepteren, dat is geweldig!”

“Volledige zelfacceptatie vereist meedogenloze zelfoprechtheid, en dan eerlijkheid in het partnerschap en de relatie. Dan kan de healing plaatsvinden. De onvoorwaardelijke liefde kan ontvangen worden.  Als je eenmaal die onvoorwaardelijke liefde voor jezelf hebt, geeft dat je de kracht om je verlangens en jouw waarheid kenbaar te maken binnen je relaties, en dan kunnen je relaties die ontzagwekkendheid reflecteren die je in essentie bent.”

De mantra van deze week:
Om de cirkel te doorbreken van eindeloze afhankelijkheid,
moet ik de schaduw helen
door volledige zelfacceptatie.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »