Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 10 mei 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “We kunnen echt een enorme impact hebben, op de planeet, op de samenleving, op toekomstige generaties als we samenwerken. En dit is het Watermantijdperk, dit is het nieuwe paradigma.

Is dat gemakkelijk? Nee. We zijn hier niet bekend mee. We komen uit het Vissentijdperk; het bidden tot God, het klooster, zeg je gebeden op, wat dan ook. Het gebeurt toch gewoon op een magische manier, omdat we goede mensen zijn? Nee, sorry. Dat is naïviteit -neem het maar gewoon aan- dat iedereen hetzelfde is en dat iedereen hetzelfde wil; Ram, Stier, Tweelingen, deze knoop die naar Leeuw gaat betekent ‘differentiatie’. En die differentiatie kan heel aanvullend zijn en heel mooi, het is hetzelfde als het toevoegen van vijf extra instrumenten aan een symfonie. Het is gecompliceerder, je moet meer onder controle houden. Waar zetten we deze instrumenten in? Waar zetten we deze spelers in? Welke melodie willen we dat ze spelen? Het is zoiets als ‘wow, het is moeilijker, maar wat dan? Het is een mooiere symfonie. En je zegt: wow! Dus het is zelfs mooier. Dit is het zich uitbreidende universum!”

“Dit is de grote driehoek van Saturnus op het Galactische centrum driehoek Uranus, driehoek de noordelijke maansknoop. Deze grote driehoek in de vuurtekens gaat door tot oktober. Juni, juli, augustus, september, vier tot vijf maanden hebben we te maken met een grote driehoek. En dit is Saturnus in samenwerking met Uranus, dus dat brengt nieuwe vormen, nieuwe structuren, nieuwe technieken om met die energie om te gaan. Echt een prachtige, mooie driehoek. Dit is echt zeer stabiliserend.”

 

De mantra voor deze week:
Als een kolkende vulkaan die op het punt staat om uit te barsten
voel ik de spanning die zich opbouwt in mijn hoofd, mijn hart en mijn ziel.
De energie die omhoog komt is er voor mij om te creëren
en hoe meer ik dat in de hand kan houden, hoe eerder ik iets groots kan doen.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »