Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 12 juli 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Ook al zegt Kaypacha grappend en lachend dat hij niet veel te vertellen heeft, omdat er deze week niet veel sterke exacte aspecten worden gemaakt, het is juist een vooruitblik met heel veel wijsheden en interessante veranderingen voor de komende tijd.

“En Lillith komt naar Saturnus toe. En wat betekent dat? Ik ben moe van de betekenisloze leugens en de bullshit die ik voorgeschoteld krijg via de ether en via het internet, en op het werk en van de baas, en van de samenleving. Ik heb iets diepgaanders nodig, iets wat meer betekenis heeft. Ik heb de waarheid nodig. En dat geldt ook voor mijn partnerschap en mijn relatie, dus het is alsof we het aan het opbouwen zijn, ik zal je zeggen dat augustus een grote maand is. Een totale zonsverduistering, Saturnus gaat stil staan en gaat vooruit. Dingen die echt op het kookpunt staan vanaf oktober vorig jaar, november. (…) Augustus, september oktober staat voor sluiten afronden, compleet maken: dat zal een tijd zijn om echt resultaten te zien.”

“En als iedereen in contact komt met die geest/ziel-kwaliteit en stopt met hamsteren en de hebzucht verdwijnt, dan gaat de paranoia weg, de strijd verdwijnt, dan zal het systeem veranderen.
En uiteraard begint dat met ieder voor zich en die ene persoon kan jij zijn, of ik en dan verspreidt het zich steeds meer totdat… dan hebben we een nieuw paradigma. Dan hebben we het Waterman-tijdperk want iedereen is aan boord. Dus Leeuw is hier als een voorbeeld van generositeit. Die wordt beheerst door de Zon en de Zon schijnt over iedereen. Die discrimineert niet. De Zon schijnt voor alles, laten we in die Leeuw/Zon gaan, die komt eraan.
23 juli, boem! De Zon gaat naar Leeuw en Mars gaat daar ook naar toe. Samen met Mercurius en de noordknoop en we hebben daar een zonsverduistering. En dat is ‘oh my god’ nog meer plezier in aantocht.”

De mantra voor deze week:
Hoe meer ik me bewust ben
van eenzijn met al wat is
hoe minder angst ik heb, hoe minder ik nodig heb
en hoe meer ik in staat ben om te geven

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher


Je zou ook interesse kunnen hebben in:

Total solar eclipse: prepare yourself for the “big one” in 2017

Translate »