Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 13 maart 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Dit is een soort incarnatie van Vissen naar Ram en de volle Maan, nogmaals, dat neemt die innerlijke wereld mee en het is nu tijd om naar buiten te komen. Het is tijd om ons nieuwe zelf te tonen. Het is tijd om onze nieuwe overtuigingen te laten zien, onze nieuwe realiteiten, ons nieuwe bewustzijn.”

“Het betekent echt iets. Het is een hele goede tijd om je zeer bewust te zijn van waar je bent, en met wie je bent en hoe je jezelf naar buiten laat zien, gedurende die psychisch gevoelige tijden. Dit is een tijd waarin de Zon door Vissen gaat waar onze grenzen wegvallen, onze muren zijn naar beneden, onze immuunsystemen zijn weg, en we staan psychisch open in het hart, boem!”

“Het is goed om aan innerlijke reflectie te doen. Mercurius retrograde. En in te voelen op die oude persoonlijkheid en op een liefdevolle manier die oude, angstige, beperkte, onderdrukte persoonlijkheid gedag te zeggen.Want de lente komt eraan, de zonnewende komt eraan. Ram komt eraan en het is tijd om het oude los te laten en onszelf voor te bereiden op vooruitgang in het nieuwe.’

De mantra voor deze week:
Zoals de slang zijn huid afschudt,
laat ik dat nu achter me.
Die oude persoonlijkheid die ik altijd was,
en ik bereid mezelf voor op ‘het stralen’. 

Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha van 13 maart 2019.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 6 maart 2019

Translate »