Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 18 maart 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) De langste Kaypacha ooit (38 minuten) en in mijn visie één van de allermooiste. En met een heel belangrijke boodschap in deze tijd van grote veranderingen: wees de ‘brug’ tussen het aardse en het spirituele.

“Een vierkant tussen de Zon en Saturnus. Dus er is sprake van veel vierkanten in deze tijd. Er is zelfs een vierkant tussen Uranus en Pluto. Dat zijn die van 90 graden. En je ziet oppositie tussen Jupiter en Neptunus, vierkant met Saturnus (…) Dus we hebben de Maan, de Aarde, Zon, Mercurius en Cheiron, allemaal op één lijn en dat duurt echt de hele week. De Maan intensiveert de komende week, het is echt heel krachtig. Én daarnaast, wat we hier niet zien, als dat zo was, dan zie je dat het op dezelfde tijd is als de lente equinox (het lentepunt) die eigenlijk precies op zaterdag plaatsvind, de 19e.”

“Het is uitdagend geweest, er zijn veel verliezen, er is veel depressie, er is een hoop verdriet, er zijn veel eindes, afrondingen, afsluiten, completeren, dit is Vissen! En, tegelijkertijd, zoals ik altijd zeg, Vissen is alfa en omega, het begin en het einde. Het is de droom, het is het einde aan de droom, en het einde van de misleidingen, en het einde van de valse realiteit. En dan, na de droom, is het: Wakker worden!”

“Het is de brug tussen werelden, het spirituele en het fysieke. Het samenbrengen van hemel en aarde, het mannelijke en het vrouwelijke. Waar we de brug zijn, ik ben de brug. Ik ben niet verloren geraakt in vuur en lucht, ik zit niet verstrikt in aarde en water, ik ben niet verdwaald in kosmische en spirituele zaken, ik ben niet verdwaald in de onderwereld in chaos en emotionele verwarring. Ik ben… de brug! Dit is een tijd om de brug te zijn.”

De mantra voor deze week:
Matiging is de sleutel
wanneer we dit of dat besluiten
omdat ik de brug ben tussen de werelden
en deze in balans brengen is mijn actie

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher

 

Translate »