Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 20 december 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Het is aan ons als individuen om meer en meer verantwoordelijkheid te dragen. ‘Boy you’re gonna carry that weight’. De Beatles snapten het. En je draagt dat gewicht voor een lange tijd. Het is aan ieder van ons om die Steenbok-leiders te worden. We krijgen te maken met de Jupiter/Saturnus/Pluto -conjunctie in 2020 in Steenbok. Verandering van leiderschap, verandering van besturen, verandering van het paradigma. Dus dit is waarom we zijn geïncarneerd.”

“En Venus staat vierkant Cheiron op dit moment. Cheiron staat voor het doel van je ziel. Venus staat vierkant met Cheiron op dit moment en Boogschutter zegt, het is tijd. En dit is al een tijdje aan de gang. Om werkelijk verdieping aan te brengen in elke actie, elk woord, elk gesprek, in elke post. Het moet doelbewust zijn, en te maken hebben met wat echt is, en waarom we echt hier zijn. Het gaat niet meer om ‘het voor de gek houden’, niet meer om roddels, geen pogingen meer om aandacht te trekken, niet meer proberen veel geld te maken, niet meer bezig zijn om er goed uit te zien. Het gaat er nu om dat je in je eigen zieledoel komt!”

“En dat doel staat voor innerlijke transformatie. En het innerlijk loslaten van de dingen. Ik deed een hele video over Jupiter in Schorpioen. Schorpioen staat voor het einde aan het individuele ego. In voorbereiding op een transpersoonlijk bewustzijn, geboren in Boogschutter. Dus Mars en Jupiter gaan daar doorheen en dat betekent dat het niet om jou gaat. Het gaat niet om mij. Het gaat er niet om hoe geweldig ik ben, hoe slim ik ben, hoe mooi ik ben of wat dan ook. Of hoe rijk ik ben of wat ik dan ook ben.”

De mantra voor deze week:
Als een oude eikenboom in het bos op een zeer winderige dag
worden mijn bladeren en mijn takken heen en weer geslingerd,
sommige vallen er zelfs af
Ik sta hier stevig in mijn kern, terwijl alles om mij heen wervelt
Ik voel mijn kracht omdat mijn wortels diep gaan
Ik heb vrede met de hele wereld.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 13 december 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »