Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 28 juni 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En het pad richting evolutie, of het pad richting expansie en groei en mogelijkheden met deze Jupiter die door Weegschaal gaat, en dat heeft te maken met wanneer we in evenwicht komen, dat we dan elkaar vervullen. Door dit prachtige liefdesspel waar de ene aan de ander geeft, en de ander geeft terug aan die ene, dat is WOW!.”

“En dan kom je echt terecht in het in vrede zijn met jezelf. Dit in vrede zijn met jezelf komt vanuit het in een ruimte zijn waarin je geen schaamte voelt, geen schuldgevoel. Je hebt niet meer genomen dan je hebt gegeven, je bent in vrede en harmonie in jezelf. Dit is waar het allemaal op neer komt. En als je je dat realiseert dat je in verbinding staat met deze oneindige bron van liefde -wat voor een liefde? Goddelijke liefde!- en dat is wat zo mooi is aan Venus, dat is aardse liefde.”

“Het is niet ofwel Goddelijke liefde, dat platonisch is, spiritueel, onaards, liefde voor al wat is dat vanuit de hartsruimte komt, en dan sensuele, fysieke aardse liefde. Venus! Dat heeft te maken met ons lichaam, onze gevoelens en ons samenzijn als kleine dieren hier, die op natuurlijke wijze in de wei de liefde bedrijven. Dus wat we hier kunnen doen is dat als we echt voelen, en echt aansluiting vinden op Neptunus. Neptunus is onbaatzuchtig, het geeft alleen maar, het is ‘ik ben liefde en ik ben de uitdrukking van liefde en ik wil gewoon mijn liefde delen en liefde geven ik heb niets nodig om terug te krijgen. Dit is de echte mooie goddelijke liefde.”

“Als we ons realiseren via Neptunus en Goddelijkheid en onze spirituele oefeningen dat we in feite liefde zijn, dan zullen we het gewoon gaan delen en het komt terug. En we hoeven dat niet af te dwingen of te proberen het te bezitten of angst te hebben om het te verliezen. We ervaren het gewoon, en we weten gewoon dat het altijd bij ons zal zijn, omdat we het ‘zijn. Weet je wat ik zeg? Ik denk dat dat gaaf is, dat is gewoon Jupiter in Weegschaal”

De mantra voor deze week:
Ik kan een bodemloze put zijn
van verlangen en telkens méér nodig hebben
Totdat ik me eindelijk realiseer
dat ik tot de kern gevuld ben met liefde.

Injoy!

Vertaling: Irma Schiffers. Ondertiteling:: Bob Kukler

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher


Je zou ook interesse kunnen hebben in:

De rol van verborgen verwachtingen in je relatie(s)

Do you need help learning how to receive?

Translate »