Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 26 april 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Mercurius gaat retrograde tot aanstaande woensdag, vandaag over een week dus nog één week Mercurius retrograde, en gaat terug naar Uranus en Eris voor nog meer onenigheid, meer uitdagingen en in het bijzonder geldt dat voor gesprekken nu Mars in Tweelingen is, in oppositie met zwarte Maan Lillith, die ook geassocieerd wordt en direct verbonden is met Eris. Nog een schaduw-godin, de machtige vrouwelijke duistere krachten die opduiken en die de lichte, mannelijke patriarchale puinzooi gaan rechtzetten die aan het omvallen is”.

“Maar linksom of rechtsom, we hebben het over het onthullen van de realiteit. Het einde aan de illusie, het einde aan de leugens, het einde van de misleiding. Dit is waar dit jaar over gaat en dat is niet altijd een mooi plaatje. Het vraagt soms om irritaties. Of het vraagt discussie of een confrontatie, om uit te komen bij het bloed en de basis van wat je echt wilt, waar je echt naar op zoek bent. En gaat dat over je relatie of gaat het over jezelf”

“Werk met de strijd en de pijn en de onenigheid, want op een bepaalde manier is de waarheid de basis, het fundament van vrede en harmonie. Als we niet in onze waarheid staan en we delen onze waarheid niet, en men begrijpt ons niet omdat ze onze waarheid niet kennen, dan hebben we te maken met spionage, verstoppen en geheimen en twijfels en dan kan er geen vrede zijn. En we kunnen niet slapen. En we kunnen niet ophouden met denken en ons zorgen maken, dus het fundament van vrede en harmonie is de waarheid. En dit is het licht aan het einde van de tunnel.”

 

De mantra voor deze week:
Er is een licht aan het einde van de tunnel.
Het is daar voor iedereen te zien.
Het roept ons allen bij elkaar
van onenigheid naar harmonie.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »