Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 5 juli 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een zeer sterke Kaypacha met een bijzonder relevante boodschap: gebruik je creatieve en healing potentieel en bevrijd je uit dit wurgende systeem. En laten we daarmee zoveel mogelijk mensen inspireren om hetzelfde te doen. Dan valt dit systeem vanzelf om.

“Deze tijden zijn onzeker. Er is veel hebzucht, er is veel eigenbelang. Er is hier heel veel aan de hand dat als het ware is geïmplanteerd, waar we in geboren zijn, een conditie of een situatie die wij hier zullen moeten veranderen. Dus het eerste wat we moeten doen is het herkennen. (…) En die begint met ‘ik, die in staat is om te zien’, zonder illusies, zonder te doen alsof, zonder door een roze bril te kijken, alsof alles in orde komt… Bullshit! Alles gaat niet goedkomen als wij op onze kont blijven zitten.”

“Wat er nu gebeurt, is dat we het voelen sudderen, en dat we ons een beetje oncomfortabel voelen of een beetje onzeker of zelfs een beetje kwaad en overstuur. Zo van: waarom kom ik niet vooruit’? Of waarom is er een tekort? Waarom leef ik niet in overvloed en de welvaart die ik me heb voorgesteld, terwijl ik weet dat het mogelijk is? En het is net alsof we een afgebroken systeem hebben.”

“En of het nu gaat om dans, muziek, kunst, massage, acupressuur, alle vormen van alternatief voedsel, voeding, yoga, sport, avontuur, entertainment, wat je maar bedenken kunt, maak er gewoon een therapie van. Maak er iets goeds van zodat we daar een markering aan kunnen geven. En dit zal mensen aantrekken uit hun hokjes vandaan, vanuit hun glazen gebouwen met air conditioning, en vanuit hun steden, en alle andere draken. Het gaat erom dat je ze uit de ‘draak’ trekt. Uit hun gevangenis.”

De mantra voor deze week:
Het is tijd om het systeem te veranderen
en te komen met een heel nieuw plan
Dat begint bij mij als ik in staat ben
om in de toekomst van de mensheid te kijken

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »