Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 6 juli 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Op dit moment hebben we een prachtige grote driehoek met Venus driehoek Mars, driehoek Cheiron. Kreeft, Schorpioen, Vissen. Dit heeft te maken met prachtige, mooie, liefdevolle energie en na de Zon-Mercurius oppositie Pluto morgen, zullen de dingen werkelijk wat gladgestreken worden.”

“Dus als wij voortgaan, gaat het echt allemaal over liefde. En deze driehoek, het is een prachtige tijd om de liefde te bedrijven, en liefde te voelen en het te zien. En liefde te creëren, en de dingen los te laten die de liefde blokkeren, en liefde afremmen. En het gaat om het helen van de wonden rond de liefde, en opnieuw liefhebben nadat het ons pijn heeft gedaan, nadat dat achtergelaten is”

“En daarbij is het ook zo dat Mars de mannelijke energie is, die ook niet narcistisch is of zo op zichzelf gericht, maar het gaat over het horen van het vrouwelijke, luisteren naar het gevoel, de veranderlijke emoties, gevoelens, het water, de slang-energie, wat heel veel heeft te maken met het moment en in het nu. En het vrouwelijke zal op een natuurlijke manier checken. Het checkt het mannelijke, zit je op je spoor. Zit je in je integriteit, ben je in je waarheid. Kan ik nog op je vertrouwen, kun je doorgaan met je zachter op te stellen, te openen, accepteren, toestaan, relaxen, zodat de alchemie tussen ons twee er kan zijn.”

De mantra voor deze week:
De liefde is echt het antwoord
als ik in twijfel sta.
Het is de reden dat ik hier ben
en waar het allemaal om gaat.

 Injoy!


Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »