Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 8 april 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Dit rapport van Kaypacha raakt mij diep in veel van mijn thema’s, zowel wat betreft het nu-moment waarin ik me bevind als wat betreft de grotere cyclus en cycli. Dus heel veel herkenning en heel veel inspiratie voor mijn verdere bewustzijnsgroei.

Ik haal er wat mooie citaten uit. “De Shiva, Kali, vernietiging van de oude vorm, de oude gevestigde menselijke wetten, en door de mens gecreëerde religie, die de macht hebben gekaapt en gestolen.De macht van de vrije keus en de macht van beslissingen nemen, van het individu. Door het beroven van elk van ons.Van onze basis, van ons instinct, van de Kundalini, van die machtige opgerolde slang die aan de basis van de wervelkolom ligt.”

“En waar heb ik het over gehad, dit is het jaar van de grote zuivering. Maar wat moeten we zuiveren? We moeten onzelfs zuiveren en ons ontdoen van de onzin, van de geloofssystemen. Van de religies, van de externe autoriteiten. We moeten terugkomen, we moeten zuiveren. We hebben een enorme grote reiniging nodig; haal die rotzooi weg.”

“Omarm het vrouwelijke. Het vrouwelijke is verandering, het vrouwelijke is emotie en aarde. Water en aarde. Dus dit is zo’n tijd nu. Zwarte maan Lillith staat daar in Weegschaal, recht tegenover Uranus, vierkant met Pluto. En zij houdt het toneel in de gaten. Hoe intens kunnen we dit aan? Hoe intens zijn we? Laten we in contact komen met onze intensiteit, want creatie is intens. Verwoesting, creatie, hervormen, transmutatie. Dit is ‘de moed’ van het leven. Dit is de kracht van het leven.”

“Dus deze nieuwe Maan gaat over revolutie, conjunct met de planeet Uranus. Prometheus, de grote bewustmaker, de grote bevrijder. Als wij een nieuw paradigma willen, als wij een nieuw tijdperk willen, als wij het Watermantijdperk willen waar vrede is en harmonie en diversiteit, en we staan de verschillen tussen mensen toe, landen, culturen, overtuigingen. Als we dat willen moeten we ons thuis voelen in onze eigen huid, met ons eigen ‘zelf’. En de onvoorwaardelijke zelfliefde leren doen we door ons lichaam te accepteren en onze emoties als ‘wie’ we zijn, en waar we zijn: ik ben die ik ben”. En dat is een prachtige verwijzing naar mijn documentaire die in 2011 is uitgezonden op Nederland 2: IK BEN DIE IK BEN.

De mantra voor deze week:
Hoe meer plezier ik aan kan,
hoe meer ik emotie laat bewegen.
Des te meer kracht zal ik hebben
om de creatie te manifesteren.

 Injoy!

Bron: Gewoon Spritualiteit, Tom Lescher

 

Translate »