Vrouw reïncarneerde om haar Ierse kinderen op te sporen. Ze vertelt hier over haar zoektocht

(Nine For News) Jenny Cockell is een Engelse vrouw die naar Ierland afreisde omdat ze, naar eigen zeggen, herinneringen had aan een vorig leven waarin ze een Ierse vrouw genaamd Mary Sutton was. De kinderen van de vrouw woonden volgens haar nog steeds in Ierland.

In de jaren negentig deed Cockell mee aan het BBC-programma Strange but True, waarin ze zei dat haar gevoelens in dit leven in feite herinneringen en emoties waren uit een vorig leven.

Ze ontmoette in Ierland de mensen die haar kinderen zouden zijn geweest, hoewel ze tientallen jaren ouder zijn dan zij, schrijft nieuwssite IrishCentral.

 

Kaart

Toen ze amper vier jaar oud was herinnerde Cockell zich al dat ze in een vorig leven Mary heette en dat ze in de jaren dertig was overleden.

Ze herinnerde zich dat ze in het ziekenhuis was overleden terwijl ze geboorte gaf aan haar achtste kind.

Ze tekende een kaart van het gebied waar ze had geleefd en iets in haar zei dat het in Ierland lag.

 

Schuldig

“Ik kreeg deze herinneringen als klein kind en dacht dat iedereen zulke ervaringen had,” zei Cockell. “Vier vorige levens kwamen heel duidelijk door en de herinneringen aan Mary waren het duidelijkst.”

“Ik voelde me zo schuldig omdat ik al mijn kinderen achterliet,” voegde ze toe. “Ik wilde zien wat er met ze gebeurd was.”

In 1989 besloot ze de proef op de som te nemen en af te reizen naar Ierland. Er kwamen herinneringen bovendrijven over Malahide, een buitenwijk van Dublin.

 

Overtuigd

Ze sprak met lokale bewoners en slaagde erin familieleden van Mary Sutton op te sporen. De vrouw zette een advertentie in de Ierse kranten en kwam in contact met John en Sonny, twee kinderen van Sutton.

Het BBC-programma interviewde Sonny en Jenny afzonderlijk van elkaar om te kijken of het verhaal klopte. “Het resultaat was negen pagina’s met informatie die overeenkwam,” zei Cockell.

Na het interview was Sonny ervan overtuigd dat Cockell de reïncarnatie was van zijn moeder. Een paar andere kinderen waren echter sceptisch. Sommigen dachten dat Mary boodschappen aan haar doorgaf.

Voor meer informatie: IrishCentral

Bron: Nine For News


Je kunt ook interesse hebben in:

“Ik lig daar begraven”: Waarom zijn zoveel kinderen ervan overtuigd dat ze eerder hebben geleefd?

3-Year-old boy remembers his past life, locates his body & identifies the man who murdered him

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »