Leef het volle leven

(Green Renaissance) Andere mensen gelukkig maken geeft velen van ons een goed gevoel. Het is fijn te weten dat je een positieve invloed, hoe klein ook, hebt gehad op iemands leven. Maar er is een verschil tussen aardig zijn, en een ‘people pleaser’ zijn.

Het is nooit te laat om een vrij leven te leiden

Iemand zijn die mensen behaagt klinkt als een goed idee. Maar je moet nooit veranderen wie je bent om hen te behagen. Je vormt jezelf naar het idee van wat andere mensen denken dat je zou moeten zijn. Je probeert het iedereen naar de zin te maken met al je beslissingen, zonder je af te stemmen op je eigen behoeften. En je vertrouwt niet meer op je eigen oordeel omdat je aanneemt dat andere mensen het beter weten!

“Als je ‘ja’ zegt tegen anderen, zorg er dan voor dat je geen ‘nee’ zegt tegen jezelf.”

~Paolo Coehlo

Je hebt oneindig veel mogelijkheden om te doen wat je laat stralen in een wereld van sombere tijden. En de mensen die er toe doen, zullen bij je blijven en het meest van je houden als je trouw bent aan jezelf. Het is nooit te laat om een vrij leven te leiden – een leven dat op jouw voorwaarden is.

Gefilmd in Swellendam, Zuid-Afrika.
Met Meraai van Wyk.

Al onze films worden mogelijk gemaakt door de gulle steun van onze sponsors.
Om deel uit te maken van deze reis: https://www.patreon.com/greenrenaissance

Als u liever een eenmalige bijdrage wilt doen, onze PayPal gegevens zijn: paypal.me/greenrenaissance

Wie is Green Renaissance? Wij zijn Michael en Justine – gepassioneerde filmmakers, leven off-grid en wijden onze tijd aan het maken van films waarvan wij hopen dat ze inspireren en positiviteit delen in de wereld

Bron: Green Renaissance


Je kunt ook interesse hebben in:

Caroline McHugh: de kunst om jezelf te zijn

Ben jij een people pleaser?

Translate »