Niet normaal

(Green Renaissance) Velen van ons verdraaien zichzelf in onnatuurlijke en ongemakkelijke vormen in de hoop op acceptatie van anderen.

Ons eigen verlangen naar normaal 

We doen dit in een poging te voldoen aan hun verwachtingen, of om conflicten te vermijden. En door dit te doen, herkennen we niet wat we ten diepste verlangen voor onszelf en wat waar is in ons eigen hart.

Als je zo hard probeert om erbij te horen, mis je alle voordelen van eruit stappen en echt jezelf zijn – die persoon die tevoorschijn komt als niemand kijkt, als je niet op je hoede bent – dat ben jij. En het goede nieuws is, we wachten allemaal tot je het doet. Ook al zeggen we het niet hardop, we willen echt weten hoe de echte jij eruit ziet, klinkt en handelt. We willen dat je het doet, zodat we kunnen zien hoe makkelijk het voor ons is om het ook te doen. Laat het schijnen!

Gefilmd in Barrydale, Zuid-Afrika.
Met Graham Abbott

Al onze films worden mogelijk gemaakt door de gulle steun van onze mecenassen.
Om deel uit te maken van deze reis : https://www.patreon.com/greenrenaissance
Als u liever een eenmalige bijdrage doet, onze PayPal gegevens zijn : paypal.me/greenrenaissance

Wie is Green Renaissance? Wij zijn Michael en Justine – gepassioneerde filmmakers, die off-grid leven en onze tijd besteden aan het maken van films die hopelijk inspireren en positiviteit delen in de wereld.

Bron: Green Renaissance


Je kunt ook interesse hebben in: 

De gewoonten van het geluk

6 dingen die je niet van anderen moet verwachten

Translate »