Verspil je leven niet – Krachtige motiverende video

(Motiversity) Verspil je LEVEN niet! Zo velen beschouwen het leven als vanzelfsprekend. In plaats van te beseffen, moet je van de gelegenheid gebruik maken om het op de beste manier te beleven zoals je weet hoe. Het leven is mooi. Wat je ook tegenkomt, het leven is nog steeds goed. Elke dag is een nieuwe dag en het is een nieuwe kans. Verspil het niet. Krachtige nieuwe motiverende toespraak en onze nieuwste release met Coach Pain.

Coach pijn

‘Ik voel me vereerd om mijn verhaal met je te delen, zodat je het pad kunt zien dat me bracht naar waar ik nu ben. Zie je, ik geloof dat het door moeilijke situaties en grote pijn is dat de menselijke geest groeit en karakter ontwikkelt. En mijn verhaal is daar een bewijs van.

Verspil je leven niet

Ik begon in de fitnessbranche toen ik nog maar 18 jaar oud was, en ik wist dat ik daar hoorde. Ik was altijd al fit geweest en vond het leuk om mijn hele jeugd actief te zijn. Ik was tijdens de middelbare school betrokken bij vechtsporten, worstelen en voetbal en was over het algemeen een erg fysiek persoon. Ik ben al 26 jaar in het veld en ben van plan hier nog veel meer te blijven. Hoewel ik altijd van mijn werk genoot en er succes mee had, was ik toen niet zo gepassioneerd als nu. De passie kwam pas veel later. De passie kwam door het meest pijnlijke verlies dat ik ooit heb meegemaakt … “- Coach Pain

Bron: Motiversity 


Je kunt ook interesse hebben in:

Denali – Een film over vriendschap, verlies, en een eerbetoon aan het leven

Worstelen met het leven – 3 inzichten om te stoppen met worstelen

Translate »