Vrij om mezelf te zijn

(Green Renaissance) In een wereld die steeds minder feeling heeft met echte authenticiteit, is het meest impactvolle wat je kunt doen gewoon, jezelf toe-eigenen wie je bent. Vrij om mezelf te zijn!

Authenticiteit en vrij om mezelf te zijn

Authenticiteit is wat ons de vrijheid geeft om onszelf te zijn, en ons comfortabel te voelen met wie we zijn. En het is ook wat ons toegang geeft tot het verbinden met andere mensen op een zinvolle en oprechte manier.

En als we het omarmen, ook al kan het soms ongemakkelijk en eng zijn, geven we onszelf en de mensen om ons heen een van de belangrijkste geschenken van allemaal – de echte ons.

Als het moderne leven je uit de zee heeft getrokken, op drift van je ware zelf, is het nog niet te laat. Kom uit je hoofd en in je hart, en leid jezelf terug naar de kust. Op stabiel zand zullen de hoofdstukken van je leven zich ontvouwen op een manier die echt van jou is. Wees overvloedig authentiek!

Om deel uit te maken van onze filmreis: https://www.patreon.com/greenrenaissance
Als u liever een eenmalige bijdrage wilt doen, onze PayPal gegevens zijn: paypal.me/greenrenaissance

Wie is Green Renaissance? Wij zijn een klein collectief van 2 gepassioneerde filmmakers (Michael en Justine). We leven off-grid en wijden onze tijd aan het maken van films waarvan we hopen dat ze inspireren en ideeën delen.

Bron: Green Renaissance


Je kunt ook interesse hebben in:

Helemaal jezelf zijn – hoe doe je dat? (3 handvatten)

Inclusiviteit en diversiteit in de mode

Translate »