Tiny (mobile) home is ideaal voor je volgende staycation of mini-break

(Bright Vibes | Nico Kalmeijer Mestre) Tiny home is ‘hot’, maar met deze kleine stacaravan die je achter je fiets kunt doen, kan je er in de natuur op uit.

Tiny home voor achter je fiets

De ‘Bicycle Camper’ van het Deense bedrijf Wide Path Camper kun je als aanhanger achter je fiets trekken. De plastic versie heeft een lengte van 1,5 meter, maar als je hem uitvouwt wordt de camper maar liefst 2,8 meter lang. Volgens de makers bouw je hem binnen een paar minuten op, compleet met een zitgedeelte en tafel voor vier personen. Slaperig? Dan tover je de zithoek om in een bed van 200 bij 90 cm. Onder het bed bevindt zich een grote bergruimte. Staan is niet mogelijk, want de camper is 1,45 meter hoog. Je betaalt ongeveer €4000 ($4850) voor de minicamper. Je kunt ook veel extra’s bestellen, zoals een 10-watt zonnepaneel voor op het dak van de microcamper.

tiny home

Dit mobiele tiny “huis” biedt onmiddellijke beschutting tegen het weer. Plus een comfortabel bed voor maximaal 2 personen, en een converteerbare ruimte voor 4 volwassenen om te dineren, te ontspannen, en te kamperen in stijl

De Wide Path Campers zijn niet alleen mini RV’s, maar een mobiele house-party die gemakkelijk kan worden ingezet in stedelijke, voorstedelijke en natuurlijke gebieden.

tiny home

De achterkant van de camper vouwt over de voorkant, zodat hij makkelijk op te zetten is. In feite kan dit in slechts 3 minuten. Wordt geleverd met een gemakkelijk te gebruiken steunwiel.

De binnenkant van de camper, biedt: zithoek met een tafel, die kan worden omgezet in een bed voor twee personen.

tiny home

Er is veel bergruimte tot wel 300 l onder het bed.

Bron: Bright Vibes


Je kunt ook interesse hebben in:

17 jarige bouwt Tiny House onder € 7.000

Be the change in the messed up world – ​Rob ​Greenfield at Tedx

Translate »