Eerst geloven dan zien

(Just Be You | Marian Palstra) ‘Eerst geloven dan zien’, zeg ik vaak in plaats van ‘Eerst zien en dan geloven’

Wat wil je manifesteren

Houd je niet bezig met HOE je je dromen moet manifesteren, maar houd je bezig met WAT je wilt manifesteren. Kijk vervolgens naar de eerste stap die je kunt zetten.

Een grote valkuil bij de wet van aantrekkingskracht is dat je te ver vooruit kijkt en dat je conclusie dan is: dit is onmogelijk. Maar het enige wat je hoeft te doen, is je bezighouden met de eerstvolgende stap. Daarna zet je pas de tweede stap.

Het is vergelijkbaar met in het donker autorijden op een onverlichte weg. De koplampen van je auto verlichten niet de hele weg. Ze verlichten alleen het weggedeelte vlak voor je. Je hoeft nu nog niet te weten dat er over een kilometer een bocht komt. Dat zie je pas als je er bent.

En pas dan is het nodig om in actie te komen. Het heeft geen zin om daar nu al rekening mee te houden. Kijk dus geen 10 stappen vooruit maar naar stap 1 en ga stap voor stap vooruit richting je einddoel.

Als je ergens wilt komen, als je iéts wilt bereiken, dan kun je de Wet van Aantrekking uiteraard inzetten, maar zonder geïnspireerde actie zul je nergens komen. Je kunt je bestemming invoeren in je GPS systeem maar als je op de parkeerplaats blijft staan gebeurt er niéts.

Jij bent degene die actie zal moeten ondernemen in in ieder geval bijvoorbeeld de auto te starten en in zijn versnelling te zetten en gáán. Je wacht dan rustig de volgende aanwijzing af van je GPS.

Kracht, moed of vertrouwen

Wist je dat er geuren (essentiële oliën) zijn die je kracht, moed of vertrouwen kunnen geven? Het helpt mij om manifestatie kracht te versterken. Sterker nog, ze zijn nu een vast onderdeel geworden in mijn ochtendritueel.

Ben jij benieuwd wat geur voor jou kan betekenen? Check dan gerust eens de Gratis Online Workshop: De Magie van Essentiële Oliën waarin ik je vertel waarom ik ‘om’ ben gegaan. Dit was een olie met betrekking tot mijn darmen maar ook hoe je je energie ermee kunt verhogen.

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn.

Bron: Just Be You


Je kunt ook interesse hebben in:

Je moet jezelf niet altijd geloven

De psychologie van geloven in de vrije wil

Translate »