Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 1 augustus 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Als er al een tijd is om voorzichtig te zijn, dan is dit een tijd om op te letten. En dan komt Lilith opzetten en komt vierkant met Uranus. Ik bedoel maar, van alles kan er gebeuren in deze tijd. En het brengt álles omhoog.”

“Dit is Leeuw, dit is de noordknoop in Leeuw. Een veel van dit soort dingen heeft veel te maken met het Waterman-tijdperk voor de komende 2000 jaar. Op een bepaalde manier zijn we ons allemaal aan het voorbereiden, we leren allemaal, we groeien allemaal. We geven allemaal geboorte aan dit Waterman-tijdperk. We zijn wellicht allemaal leraren voor het Waterman-tijdperk.”

“Dat is allemaal aan de gang met het vaste kruis. Stier, Leeuw, Schorpioen, Waterman zijn vast. Ik vind het niet fijn om te veranderen. Ik verander jou liever. Ik verander de wereld liever dan mezelf te veranderen. Dus dit is echt een tijd waarin we strubbelingen tegenkomen, met wil ik wel veranderen, wil ik de lat hoger leggen? Of wil ik proberen om hen te veranderen, de ander. Zoals de mensen en de samenleving. Of de regering. Verander de wereld dan. We kunnen beiden doen, het is niet of/of, het is beide en meer.”

De mantra voor deze week:
Wanneer iemand pijn lijdt of gebroken is,
weet ik dat te ver ben gegaan.
En deel van het healingproces
Is voor mij om de lat hoger te leggen. 

Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 1 augustus 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 25 juli 2018

Translate »