Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 11 juli 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Verandering in onze bestemming, verandering van ons levenspad, een nieuw mens, nieuwe inzichten, of nieuwe dingen die uit elkaar vallen. Relaties of situaties of condities. En we gaan als het ware hier door het oog van de naald. Het is als een geboortekanaal in juli en augustus.”

“De zuidelijke maansknoop, Mars in Waterman is buitenaardse intelligentie. Het is bevrijding, het is de ruimte, het is alles buiten het lichaam. Wereldwijd en verder. En Leeuw is hier en nu aanwezig en die ontkoppelt de dingen en speelt het spel en steelt de show en maakt de dingen waar. Dat is die vurige dynamische energie.”

“We zouden kunnen zeggen dat we heen en weer worden geslingerd tussen de vierde dimensie – geen tijd en ruimte, daar is meer eenheidsbewustzijn en eenheid – en de derde dimensionale ruimte, Saturnus in Steenbok, met Venus in Maagd en zelfs Uranus in Stier is als het ware de aarde aan het opschudden. Dus dit is solide, basis, het kan ook zwaar en serieus zijn, of pessimistisch, op een bepaalde manier deprimerend., down, zwaar; de duivelskunstenaar. En we worden tussen deze twee werelden heen en weer geslingerd.”

De mantra voor deze week:
Een brug zijn tussen de twee werelden
van hier en nu en verder
is niet het verdwijnen in het kosmische licht
of verstrikt te raken in de duistere aarde. 

Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 11 juli 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 4 juli 2018

Translate »