Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 3 mei 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Zwarte Maan Lillith symboliseert onze diepste, meest krachtige innerlijke, vrouwelijke Kundalini kracht. En ze jaagt de samenleving schrik aan, onze ouders, onze vrienden, de mensen die we nodig hebben als we klein zijn, en de mensen waar we op rekenen, waar we van afhankelijk zijn.”

“Boogschutter heeft te maken met waarheid, dus als je problemen hebt met autoriteiten (…) dan heeft dit alles te maken met Lillith en Saturnus die door Boogschutter gaat, dan wordt je echt naar dat stuk geleid waarin we steeds meer in onze eigen waarheid terecht komen. En daar wordt het echt lastig. Dit is Mars in Tweelingen en dit is de oppositie. Tweelingen zegt: de waarheid is veranderlijk. Mijn waarheid kan anders zijn dan jouw waarheid. Er is niet maar één waarheid. Dus dat is de tegenstelling van Boogschutter en Tweelingen. En Mars en Lillith zijn dat nu echt samen aan het uitzoeken.”

“We zijn in verbinding gekomen met onze diepe waarheid en ons hart, ons diepste levensdoel. En zo zwaar als het was, of hoe eenzaam het was, hoe donker en uitdagend, al onze overtuigingen en onze zelfliefde zijn allemaal zo’n beetje zo, alsof al onze wonden opnieuw zijn geopend, ons hart is geopend: Venus, Cheiron. En nu is Venus terug in Ram en Mars is in Tweelingen en staat in oppositie met Lillith, en het is tijd om naar buiten te treden, en uit het slachtofferschap te komen en uit de machteloosheid, uit de onderwereld te komen, uit onze introspectie te komen en uit onze introversie en naar buiten te komen.”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik geblokkeerd raak en mijn weg niet kan vinden,
dan laat het leven me zien wat ik wil.
Dus in plaats van me slachtoffer te voelen,
kan ik opgroeien en liefdevol de confrontatie aangaan.

 

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »