Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 13 november 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Het fijne is dat er een mooie driehoek naar de Zon staat daar, ik zal zo uitleggen wat dit allemaal betekent. Maar ze maakt dat laatste vierkant naar Mars, voor maandag, voordat Mars volledig in Schorpioen staat. Mars is de mede-heerser van Schorpioen. Hij komt thuis in zijn eigen teken Schorpioen, daar zal ik veel over vertellen.”

“Dus volgende week woensdag, over een week, gaat Mercurius vooruit lopen. En tot die tijd is hij nog steeds retrograde en precies in het midden van Schorpioen. Het mooie is dat hij in een mooie driehoek staat naar Neptunus en in een mooi sextiel naar Saturnus en Pluto, daarboven in Steenbok. Dus wat kan ik zeggen, niet alle Mercurius retrograde standen zijn verkeerd.”

“Dit is echt een prachtige tijd om te reflecteren op waar je bent geweest, maar ook op een bepaalde manier ter voorbereiding; we hebben Venus die door Boogschutter gaat, Jupiter conjunct het galactische centrum. Heel krachtig en sterk in Boogschutter, vooruit kijkend. Vooruitkijken.?”

De mantra voor deze week:
Als ik mijn leven overzie,
Waar ik heen ga en waar ik vandaan kom,
Zullen sommige dingen beginnen,
En andere zullen moeten eindigen.

 Injoy!

Transcript: Kaypacha 13 november 2019

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher 


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 6 november 2019

Translate »