Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 14 december 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Door deze hele tijd heen en wekenlang rond deze tijd staat Saturnus vierkant met Cheiron. Dat brengt een hele andere dimensie die ik naar jullie wil overbrengen vandaag.”

“Cheiron brengt die andere wending dat het om healing gaat. En dan dat vierkant naar Cheiron, die in Vissen staat, die wil de wond helen dat we ons afgescheiden voelen van God, en vierkant met Saturnus in Boogschutter zegt dat ‘dit is de weg, de enige weg. Hier zijn de geboden, hier is de Tora, dit zijn de regels, hier zijn de wetten. Als je toegang tot God of het Nirvana wilt hebben of Samadhi, dan moet je dat en dat en dat doen. Je zou jezelf moeten schamen als je dit deed, of je schuldig moeten voelen over dat, en hier is Cheiron: mededogend, liefdevolle vergeving, het openen van het hart, van het magnetische veld, dus er is een soort vierkant gaande, zoals je in de horoscoop van vandaag kunt zien, tussen het hoofd en het hart.”

“En dat is, wow, dit is krachtig, Yogi Bhajan heeft het over hoe alle kennis en alle therapieën in de toekomst absoluut verouderd zullen zijn. De mensen hebben vandaag de dag een ‘zelf-verheven’ ervaring nodig. Dat is één van mijn favorieten. Een ‘zelf-verheven’ ervaring. Als je daarin zit, als je je Yoga doet en je kundalini verhoogt, wanneer je je meditaties doet, wanneer je vanaf zo’n klif in die oceaan springt; dan is dit plezier, fijn, liefde, uitbreiding van dat magnetische veld en dat is healing. Dat is hoe we de planeet genezen, dat is hoe we elkaar genezen, dat is door het openen van ons hart, uitbreiding van ons hart. Het gaat niet om het analyseren, gegevensverwerking, uitzoeken, berekenen, denken, debatteren, winnen in discussies, bla bla bla. Het gaat er niet om dat je gelijk hebt. Saturnus in Boogschutter kunnen vastlopen in het gelijk willen hebben, ik moet gelijk hebben. Geef dat op, man! Dat is niet waar het om gaat. Het gaat om liefde. Het gaat om eenwording. Het gaat om healing.”

De mantra voor deze week:
Ik ben moe van al die onzin..
Ik wil wat waar is en wat echt is.
Dus liever dan vast te zitten in mijn hoofd,
breid ik mijn magnetische hartsveld uit.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »