Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 14 november 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Vrijdag hebben we een interessant fenomeen, waarbij Venus direct gaat lopen en Mercurius retrograde gaat op dezelfde dag nota bene.
Hoe vind je dat? Zodra de ene vooruit gaat, gaat de ander achteruit, dus we hebben Venus en Mercurius die stil gaan staan en dezelfde dag van richting gaan veranderen.”

“Er zijn veel dingen aan de gang. Deze verschuiving van Mars naar Vissen na zes maanden in Waterman. Mars, Waterman, oké, dat is revolutie, opstand, transparantie, plannen van de toekomst, het zien van de toekomst, het verbeelden van een nieuwe toekomst, uitbreken, banden doorsnijden met het verleden; ik moet mezelf zijn, ik moet mijn eigen weg gaan, ik heb onafhankelijkheid nodig en vrijheid en ik moet mijn derde oog openen, en onthechting en bla bla bla. Dat is echt.. dat is echt wel iets. Hij ging retrograde en kwam weer terug in Steenbok, hij raakte de zuidelijke maansknoop, Lilith, dit zijn allemaal dingen die spelen. En nu gaat hij naar Vissen. Een heel ander verhaal voor de komende maand. Mars gaat door Vissen en dat is zoiets als de strijder (Mars) die een diepe grot binnengaat.”

“Dus sommige van deze dingen, Jupiter in Boogschutter, Mercurius die retrograde gaat in Boogschutter, helpen ons uit de schaduw te komen en uit de duisternis en het is echt tijd om een hoger doel te bepalen. Een hogere bedoeling, om echt te streven naar die zoektocht naar de heilige graal. De zin van het leven, we zoeken naar de Graal.”

De mantra voor deze week:
Als een kudde wilde paarden,
Is mijn ‘id’ moeilijk onder controle te houden,
Maar hoe helderder ik zie wat mij lief is,
Hoe meer kracht er zal ontstaan vanuit mijn ziel.

 Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 14 november 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 7 november 2018

Translate »