Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 17 februari 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl |  Bob Kukler en Irma Schiffers) De balans vinden tussen het subjectieve en objectieve, tussen het persoonlijke en het transpersoonlijke. Dat is de inspirerende boodschap van Kaypacha voor deze week.

“Dit is een tijd met de Vissen/Maagd met Jupiter in Maagd en dat is uitbreiding door te dienen, groei door te luisteren, samenwerken met anderen. En dat is hoe we onszelf helen. Helen gaat over ons ‘luisteren’, naar onszelf, naar spirit, naar de healer, dus het is belangrijk om kwetsbaar te zijn.

Het is belangrijk om toe te staan dat het binnen mag komen, het is belangrijk om ons hart en onze geest te openen, ons lichaam, onze ziel voor de ander. Voor het nieuwe. Dus het heeft te maken met vertrouwen, hoop, begrip, geloof dat het leven, de ander hier voor mij is, en mij ondersteunt, om me te helpen om uit te breiden, te groeien en me te ontwikkelen”

“Dus ik wil iedereen aanmoedigen om kwetsbaar te zijn. Geef toe dat we niet alles weten. Kom uit dat ego en dan… Oh ja. Dat is wanneer de vreugde begint. Dat is wanneer de samenvloeiing begint. Dat is wanneer de schat naar binnen stroomt. Dan is: Ja, breng maar binnen, geef het aan mij! Laat me iets voelen dat ik nog nooit heb gevoeld, of iets leren wat ik nooit heb geweten, groei! Dat is wat we willen, we doen het.”

De mantra voor deze week
Als ik toegeef dat ik niet alles weet
kan ik me klein voelen
En dat is wanneer de schatten binnen komen
en het leren zal echt beginnen

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »