Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 18 november 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl|Bob Kukler en Irma Schiffers) De astrologische vooruitblik van Kaypacha voor deze week is zeer bemoedigend en aanmoedigend in een tijd, zoals nu, waarin er zoveel rotzooi gebeurt.

“Dus dit zijn de tijden waarin het licht heerst vanuit de duisternis. Dit is niet een tijd om te worden overvallen door de duisternis, dit is een tijd om je liefdeslicht te laten schijnen, zelfs helderder en groter en krachtiger dan ooit tevoren. En wees een briljante bron van liefde in de woede, of de angst of het verdriet, of het lijden. Ik weet het, ik weet dat we allemaal gevoelig zijn en dat het eenvoudig is om overweldigd te worden door het slechte nieuws en de grote rotzooi die gaande is. En hier gaat het om het echte zijn; we moeten de daad bij het woord voegen; dit is de tijd om te blijven ‘schijnen’ en om te blijven liefhebben, en ons te blijven openen, wanneer het zo verleidelijk is om ons af te sluiten, af te schermen, je te verbergen, weg te gaan, negeren, alles uitschakelen en terug gaan naar Vissen.
Ik wil je echt aanmoedigen om erbij te blijven en het licht te vinden, het positieve te vinden, het vinden van de diepere bedoeling, uitvinden waar dit mogelijk toe kan leiden in de toekomst. Wat kunnen we collectief leren en persoonlijk van al deze bullshit.
Er zit een positieve, waardevolle les in voor ieder van ons, anders zouden we dit niet ervaren in onze collectieve realiteit.
En dit is wat Schorpioen wil en het verschuift naar Boogschutter; de diepere bedoeling die spirit probeert ons te laten zien, door de transformatie en door de dood van oude vormen en de geboorte van nieuwe vormen.”

De mantra voor deze week:
Als een kleine ster in de diepe zwarte nacht,
ben ik een klein puntje licht
dat wellicht is omgeven door woede en angst
maar wil uit alle macht liefhebben.

Injoy!

Bron: Gewoon-spritualiteit.nl, Tom Lescher

 

Translate »