Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 22 februari 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Kaypacha brengt de kijker direct mee naar de horoscoopkaart, want op die manier kan hij het meest duidelijk maken dat dit een van de belangrijkste weken is om te onthouden. Aanstaande zondag is het zonsverduistering, een Zuidknoop-eclips met een “opeenhoping” van planeten in Vissen.

We dienen “onze angsten te kunnen loslaten, en ons ego en onze eigen kleine wereld, en te kunnen luisteren naar het grotere goddelijke plan en de hogere intelligentie; Uranus is de heerser van de astrologie. Kijk naar je horoscoop. Kijk naar het komende Waterman-tijdperk, kijk naar het grotere plaatje. En zorg dat je in het grotere plaatje past. En als je je bewust in overeenstemming brengt met het grotere plaatje: BAM!”

“Dus dit is een tijd waarin je op de huidige en juiste windstroom kunt drijven, dan kun je opstijgen, stijgen, stijgen. En dat kun je! Jupiter in oppositie met Uranus en Mars heeft te maken met grote geboorte, groot genie, grootste ontwaking. Dit kan een supertijd zijn, van een grootse bevrijdende ontwaking, waarin je derde oog ineens open gaat: en wow, ik zie het”.

“Of… Je kunt proberen om erbij te blijven hangen, weg te duiken, je af te schermen, je klein houden, je doet wat je verteld is, of je probeert je leven in angst vast te houden, en je probeert je aan je baan vast te houden, of aan die partner, of aan dat huis of wat dan ook, je reputatie… Dan: sorry broer! Nee, nee. Een schop tegen je kont, word wakker!

De mantra voor deze week:
Als er al een tijd was
om los te laten, yoga te doen en adem te halen,
dan is het zeker nu.
Omdat ik kan vliegen
als een adelaar zo hoog,
of ik gooi mijn armen in de lucht en stop ermee.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »