Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 22 maart 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Jupiter vierkant Pluto. Ik zal gaan vertellen over deze Jupiter vierkant Pluto. (…) En wat gebeurt er deze week nog meer? Venus conjunct de Zon precies daar in Ram. Het is als een nieuwe Maan, alleen is Venus de Maan. (…) Zij is verbonden met de kosmische bron van ons zonnestelsel op dit moment.

Dat is geweldig. Zeer krachtig. (…) En dan gaat de Maan naar Ram op maandag. En dan hebben we Zon, Maan, Mercurius, Venus en Uranus allemaal in Ram. Bah! Laten we proberen ons zwaard in onze zwaardhouder te houden. Dus dan raakt niemand gewond.”

“Diamanten zijn materiële weelde. Ik kan rijk zijn, ik kan egocentrisch zijn. Ik kan machtig zijn en in mijn eigen wereld leven op mijn manier: solide, zeker…! En… water verspreidt zich, water vult elke houder, water verandert zich en past zich aan wat nodig is. Dit waterelement, wat balanceert het? Ik zeg niet: geef de diamanten op, of gebruik nooit een zwaard, of snijd niets, of kom nooit voor jezelf op. We komen uit een oud paradigma van egoïsme en arrogantie, van eigenbelang, veroveren en toe-eigenen. En we bewegen ons naar een nieuw paradigma. En dit gaat over zowel het mannelijke als het vrouwelijke die echt samen dansen.”

“We kunnen kijken naar het basisvoedsel: water. En het is echt dat hoe meer we in contact met Gaia blijven, hoe simpeler we onze levens kunnen leven. Hoe minder impact, hoe minder voetafdrukken we hebben, des te minder we nodig hebben. En hoe meer we vreugde, vrede en tevredenheid kunnen vinden met wat we hebben. Water kan daarvan een symbool zijn. Dat je vreugdevol, vredig en tevreden mag zijn met wat je dan ook hebt gekregen!”

De mantra van deze week:
Zowel diamanten als een druppel water
zijn mooi, helder en zuiver.
En hoewel diamanten me rijk kunnen maken,
heb ik water meer nodig dit jaar.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »