Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 26 december 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Dit is echt een soort evaluatie waar we allemaal doorheen gaan. Een interne, of soms externe evaluatie. Krijg je promotie in 2019? 2019 zal een groots jaar zijn, een uitdagend jaar, en dit is echt een tijd waarbij we kunnen putten uit de ‘ouder’ in onszelf. Profiteer van de diepe wijsheid die objectief is”.

“Sluit je niet af. Je kunt de neiging hebben om achter je schermpje te gaan zitten, of achter je computer, of het gesprek te vermijden, of de confrontatie te vermijden. Maar dit is een tijd – en dat is waar de mantra over gaat – is juist het neerzetten, maak ruimte. En verruim je grenzen een beetje. En of het nu in je relatie is, of in je familie, of het in je werk is; geef jezelf wat ruimte. En dat is niet altijd gemakkelijk, want men heeft ons nodig”

“Steenbok en Saturnus hebben te maken met plichten en verantwoordelijkheden en daar hebben we allemaal heel veel van. Maar we kunnen het gevoel hebben dat we overbelast zijn. Er is geen tijd voor mezelf, geen tijd voor mijn gezin, geen tijd voor mijn privéleven. Maar dit is echt een kans voor je om je eigen regels te stellen.”

De mantra voor deze week:
Ik zal mijn angsten onder ogen zien
en een standpunt innemen.
Opnieuw bepalen om méér te worden
dan ik nu ben. 

Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 26 december 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:
Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 19 december 2018

Translate »