Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 19 december 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En dan hebben we Jupiter in Boogschutter, dat is heel sterk, want Jupiter heerst over Boogschutter. Heel krachtig. Saturnus heerst over Steenbok, heel krachtig. Neptunus heerst over Vissen, zeer krachtig. Alle drie de planeten doen als het ware een dans hier. De Maan in Kreeft, de Maan heerst over Kreeft, dus het is een zeer krachtige tijd waarin we thuis kunnen komen bij onszelf.”

“En tegelijkertijd is er de uitdaging met dat vierkant van Mercurius en Jupiter in Boogschutter, de wil om uit te breiden en de planeet tot ons thuis te maken en het universum tot ons thuis te maken. Uitbreiding van ons bewustzijn, steeds verder, zodat we meer worden dan we ooit waren. Uit ons verleden komen, weg uit onze comfortzone, om steeds meer en meer van onszelf te kunnen leren, te begrijpen, te ervaren.”

“Het is een goede tijd voor reflectie, het is een goede tijd voor het nemen van besluiten. Omdat we meer willen worden dan we nu zijn, meer willen kunnen doen dan we nu doen, of in het verleden hebben gedaan. Dus het is echt prachtig, het is echt een mooie tijd.”

Dus, de mantra voor vandaag:
Doe ik werkelijk
waar ik eigenlijk voor kwam?
Het beste uit mezelf naar boven halen
voor de wereld, voor mijzelf en voor jou?

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 19 december 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:
Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 12 december 2018

Translate »